Kurz moderního vaření „Ryby pestře a chutně“ , Bezmasé pokrmy chutně a pestře“

Organizace zajistila kurz moderního vaření pro všechny kuchaře a kuchařky našich provozoven zaměřený na  „Ryby pestře a chutně“ a „Bezmasé pokrmy chutně a pestře“.

Dvoudenní školení proběhlo dne 08 a 09.02.2017 v kuchařském studiu, kde probíhaly praktické ukázky vaření pokrmů, výuka výrobních a technologických postupů a ukázka zpracování nových moderních receptur a potravin. Ukázku vaření prováděli profesionální kuchaři a celou akci dále dozorovala školená nutriční terapeutka, která vysvětlovala praktickou aplikaci dietního stravování a výživových hodnot v používaných recepturách pokrmů z ryb a bezmasých pokrmů.

Účastnila se většina kuchařského personálu našich provozoven a bylo proškoleno 80 zaměstnaců na turo problematiku. Zpětné vyhodnocení kvality a úrovně školení provedené mezi zaměstnanci podložilo, že školení pro ně bylo poučné, přínosné a jsou schopni využít načerpané informace v praxi při přípravě pokrmů.