Stravovat se zdravě i chutně může být jednoduché

Zeleninový salát

Internetová aplikace umožňuje nejen objednání jídla, ale lze si v ní také zobrazit stav vyúčtování, přehled odebraných jídel, zjistit si výši kreditu apod.
Pokud jste novým klientem školních jídelen, je nutné nejprve vyplnit přihlášku ke stravování, kterou naleznete na stránce příslušné jídelny a odnést jí osobě, která vykonává funkci vedoucí/ho provozovny.

Šj Břečťanová

Vedoucí: Jana Zapletalová
Telefon: 272 653 697
Mobil: 774 450 022
Email: brectanova@sjp10.cz

Objednat


Šj Jakutská

Vedoucí: Irena Benešová
Telefon: 272 730 956
Mobil: 774 450 026

Email: jakutska@sjp10.cz

Objednat


Šj Olešská

Vedoucí: Dagmar Veselá
Telefon: 274 772 828
Mobil: 774 450 029
Email: olesska@sjp10.cz

Objednat


Šj U Roháčových kasáren

Vedoucí: Miroslav Beneš
Telefon: 267 311 794
Mobil: 774 450 025
Email: urohacovychkasaren@sjp10.cz

Objednat


CSOP Sámova

Vedoucí: Ivana Dudková
Telefon: 271 746 717
Mobil: 737 425 471
Email: samova@sjp10.cz


Šj Brigádníků

Vedoucí: Milena Mengerová
Telefon: 274 772 917
Mobil: 774 450 021
Email: brigadniku@sjp10.cz

Objednat


Šj Kodaňská

Vedoucí: Eva Ludvíková
Telefon: 271 722 017
Mobil: 774 450 027
Email: kodanska@sjp10.cz

Objednat


Šj Vladivostocká

Vedoucí: Dana Procházková
Telefon: 272 733 776
Mobil: 774 450 034
Email: vladivostocká@sjp10.cz

Objednat


ŠJ U Vršovického nádraží

Vedoucí: Jiřina Straková
Telefon: 271 746 922
Mobil: 774 450 032
uvrsovickehonadrazi@sjp10.cz

Objednat


Šj Gutova

Vedoucí: Blanka Třešňáková
Telefon: 274 813 923
Mobil: 774 450 023
Email: gutova@sjp10.cz

Objednat


Šj V Rybníčkách

Vedoucí: Alena Nekolová
Telefon: 274 814 363
Mobil: 774 450 033
Email: vrybnickach@sjp10.cz

Objednat


Šj Švehlova

Vedoucí: Jana Richterová
Telefon: 272 651 251
Mobil: 774 450 030
Email: svehlova@sjp10.cz

Objednat


Jídelna Malešice

Vedoucí: Zuzana Fialová
Mobil: 733 532 178
Email: jidelnamalesice@sjp10.cz


Šj Hostýnská

Vedoucí: Pavel Zvěřina
Telefon: 274 774 566
Mobil: 774 450 024
Email: hostynska@sjp10.cz

Objednat


Šj Nad Vodovodem

Vedoucí: Lucie Hůjová
Telefon: 274 772 090
Mobil: 774 450 028
Email: nadvodovodem@sjp10.cz

Objednat


Jídelna Vršovická

Vedoucí: Miroslav Beneš
Telefon: 267 093 690
Mobil: 774 450 025
Email: jidelnavrsovicka@sjp10.cz

Objednat


CSOP Zvonková

Vedoucí: Libuše Borová
Telefon: 272 173 031
Mobil: 734 442 656
Email: zvonkova@sjp10.cz


Jídelní lístek

    12.6.2025

    Na tento den neplatí sjednocený jídelní lístek.

    13.6.2025

    Na tento den neplatí sjednocený jídelní lístek.

    14.6.2025

    Na tento den neplatí sjednocený jídelní lístek.

    15.6.2025

    Na tento den neplatí sjednocený jídelní lístek.

    16.6.2025

    Na tento den neplatí sjednocený jídelní lístek.

    Vytvoření sjednoceného jídelního lístku  je samo o sobě důkazem, že organice velmi dbá o dodržování všech zásad školního stravování a plnění spotřebního koše.

    Sjednocený jídelní lístek má následující pravidla:

    • každá z vedoucích provozoven školního stravování je povinna vařit polévku a dvě hlavní jídla
    • každá vedoucí má svobodu si k jednotlivým hlavním jídlům zvolit přílohu jakou uzná za vhodné (dražší, levnější, více/méně nutričně vydatnou)
    • každá vedoucí provozovny má svobodu si definovat které ze dvou hlavních jídel bude mít při objednávkách strávníků č. 1 a který pokrm bude číslo 2.
    • každá vedoucí provozovny je povinna dbát výživových a nutričních hodnot a dle vlastního finančního sledování k obědu doplňovat  další pochutiny pro zpestření stravy (čerstvé bylinky, různorodé nápoje, ovoce a zeleninu kusově nebo saláty, dezerty, mléčné výrobky….atd.)

    Jeho dalším efektem je, že právě díky sjednocenému jídelnímu lístku teprve můžeme sdílet a sjednocovat data a vyhodnocovat a efektivně sledovat hospodaření organizace. V dalším případě a právě díky sjednocenému JL, kdy hlavní pokrmy jsou na několika provozovnách co do hlavní suroviny stejné, odpovídajícím způsobem tlačit dodavatele k co nejlepší kvalitě a speciálním nabídkám.

    Sjednocený jídelní lístek neplatí v současné době pro tyto provozy:  ŠJ U Roháčových kasáren, ŠJ Hostýnská, ŠJ Švehlova, Sámova a Zvonková.

    Výhody z pohledu řízení a vedení firmy:

    • Zavedení jednotného systému stravování
    • Nastavení jednotných receptur a postupů při výrobě jídla (použité suroviny a stručný technologický postup)
    • Nastavení jednotného kalkulačního listu
    • Zcela jasná a zřetelná cena za jednotku
    • Cílem je také sjednotit vzhled pokrmu, inventář a způsob podávání hostovi v odbytovém středisku.
    • Sjednocení pracovních pomůcek
    • Lepší koordinace při zařazování jídel méně pracných, lehkých, nízkokalorických a méně finančně nákladné, případně sezónních
    • Sjednocení názvů jídel a jejich popis: správné názvy dle receptur a kalkulačního listu (druh masa,způsob úpravy, použité ingredience)
    • Jednotná archivace po kontrolní a dozorové orgány státní správy
    • Vhodný marketingový nástroj pro podporu prodeje
    • Snaha personálu zachovat si vlastní identitu

    Výhody z pohledu provozu:

    • Zlepšení orientace a rozhodování personálu

    Odstranění složitostí při přípravě pokrmů (jednoduchost přípravy, snížení času při přípravě).

    Organizace školní jídelna si velmi dobře uvědomuje, jak je důležité získávat zpětnou vazbu na kvalitu stravy od svých strávníků. Proto přišla s návrhem, jak se tyto informace dozvědět.

    • zřízení stravovacích komisí z řad školy a strávníků,
    • zavedení knihy pochval a stížností na jednotlivé jídelny,
    • vytvoření hodnotícího nástroje na internetových stránkách organizace, který bude známkovat jednotlivé jídelny a vyjadřovat spokojenost strávníka.

    Ze strany ŠJP10 byl nabídnut závazek, kterým se organizace zavazuje účastnit termínů konání stravovacích komisí, řešit vznesené nedostatky a požadavky a to za účasti ředitele a výživového odborníka. Ve druhém případě se organizace zavazuje pravidelně kontrolovat knihu pochval a stížností ve smyslu odstranění uvedených požadavků na nápravu.

    Jako důkaz podpory v oblasti získávání názoru a hodnocení kvality a úrovně stravy stran strávníků, organizace do svých internetových stránek ke každé provozovně zapracovala nástroj, který umožňuje strávníkovi komentovat, známkovat a svobodně se vyjádřit k oblastem:

    • Chuť jídla
    • Kvalita surovin
    • Servis pokrmů na talíř
    • Ochota a vřelost personálu kuchyně
    • Prostředí jídelny

    Ceník

    Ceny stravného platné od 1.1.2017 u jednotlivých kategorií strávníků

    Aktuality a nutriční poradna

    Na Den dětí toužebné přání splněno na Olešské

    Školní jídelna na Olešské letos připravila pro děti něco opravdu výjimečného. Na popud ředitele Vrtišky a ve spolupráci s energickým týmem kuchyně vedeným Veronikou Botkovou, vznikl projekt, který se ve školních jídelnách jen tak nevidí – poctivý cheeseburger připravený podle přání samotných dětí.

    Děti si o toto jídlo říkaly dlouho. Minutkové pokrmy jsou ale pro školní jídelny organizačně i technicky náročné. Přesto se tým na Olešské rozhodl výzvě čelit. „K překonání velkých překážek jsou vždy potřeba ti správní lidé, kteří se pro věc nadchnou, nebojí se výzvám čelit, hledat řešení a dotahovat věci do konce. A na Olešské typ lidí s takovou energií skutečně je,“ říká ředitel školních jídelen Prahy 10, pan Vrtiška.

    Přípravy začaly ve velmi časných ranních hodinách. Každou část burgeru si kuchařky připravily samy, podle vlastní receptury. Jediným překoupeným produktem byla burgerová bulka. Celkem se podařilo připravit 579 porcí – s pečenými bramborami, domácí americkouomáčkou a řepným dipem. A protože pan ředitel myslel i na ty, kteří maso nejedí, vznikla pro tento významný den i bezmasá varianta , a to luštěninový vege burger s americkou omáčkou a pečené brambory. Na kvalitu celého procesu dohlížel šéfkuchař Honza Horký, který poskytl odbornou supervizi, tak aby byla zajištěná co nejlepší kvalita při výrobě a výdeji této speciality v tak velkém množství.

    Zásadní bylo, že šlo o profesionální kuchařský výkon, nikoli kompromis nebo zjednodušený pokus. Výsledek ocenily nejen děti, ale i rodiče – ať už osobně, nebo prostřednictvím poděkování v e-mailech. Děti samy chodily kuchařkám děkovat, některé si přišly přidat.

    Zazněly i věty jako: „To bylo nejlepší jídlo, co jsme tu kdy měli.“

    Oslava Dne dětí jídlem probíhala ve všech třinácti jídelnách, které organizace spravuje. Na doporučení ředitele vedoucí jídelen tento den připravovali oblíbená jídla dětí včetně pestrého salátového baru, dále ředitelství organizace zajistilo, slavnostní výzdobu jídelen balónky a girlandami, a na závěr čekal na každé dítě ovocný nanuk složený z 60 % ovoce, jehož výběr konzultovala organizace s nutričním terapeutem.

    Ochutnávky se zúčastnil i pan radní Ondřej Počarovský, který ocenil nejen výsledek, ale také nápad a úsilí, které za celou akcí stály.

    Projekt ukázal, že i ve školní jídelně lze splnit dětská přání, když se spojí odhodlání, odbornost a chuť hledat nové cesty. Pan ředitel Vrtiška tímto krokem opět potvrdil svůj dlouhodobý cíl: podporovat a budovat kulturu školního stravování tak, aby se jídelny staly místem, kde se děti cítí dobře, kde jídlo spojuje, a kde kvalita, chutnost a vztah k jídlu nejsou v rozporu.

    ŠJ Nad Vodovodem připravila slavnostní tabuli při příležitosti oslav 60+1 let ZŠ Nad Vodovodem

    Školní jídelna Nad Vodovodem, kterou spravuje naše příspěvková organizace, byla oslovena ZŠ Nad Vodovodem s žádostí o zajištění slavnostního pohoštění u příležitosti oslav 60+1 let školy Zaměstnanci jídelny se úkolu zhostili s pečlivostí. Připravili hezkou a pestrou tabuli pro zhruba 60 hostů – současných i bývalých zaměstnanců školy.

    Děkujeme vedoucí školní jídelny paní Lucii Hůjové a jejímu kolektivu za skvěle odvedenou práci 👏.

    Čarodějnická slet na školních jídelnách

    Dne 30. dubna se kuchařské týmy na našich provozovnách proměnily v čarodějnice a kouzelníky. Vařečky vyměnily za kouzelné hůlky a vyčarovaly pro naše strávníky sympaticky strašidelnou atmosféru🦇🕸😁. Menu bylo inspirováno čarodějnickými recepty – pokrmy měly netradiční úpravy i názvy – snad nám to odpustíte😉  Atmosféru doplnila strašidelná výzdoba a někteří členové týmů se do akce zapojili i převleky a vlastní kreativitou.
    Oceňujeme s jakou hravostí a nadšením jste vytvořily výjimečnou atmosféru na našich jídelnách a tím zábavnou formou podpořily kulturu stravovaní👍
    Děkujeme všem, kteří se na akci podíleli – když se u nás strávníci cítí dobře a chutná jim, to nás baví!❤️

    Velikonoční tradice ožily ve školních jídelnách Prahy 10

    Školní jídelny na Praze 10 se během velikonočního týdne proměnily v místa plná radosti, barev a tradic. Příspěvková organizace Školní jídelny Praha 10 (ŠJP 10) připravila pro děti tradiční druh velikonočního jídla a výz

    dobu, která do jídelen přinesla svěží jarní atmosféru. Na výzdobě se navíc podílely i samotné děti. Cílem bylo nejen zpestřit dětem sváteční dny, ale hlavně podpořit a budovat pozitivní vztah ke stravování a tradicím.

    Budování kultury stravování

    Jedním z hlavních cílů Školních jídelen Praha 10 je dlouhodobě budovat u dětí vztah k jídlu a kultuře stravování. „Považuji za důležité, aby děti nevnímaly jídlo jen jako nutnost, ale jako příležitost ke sdílení a zážitek, který s sebou může nést i poznání tradic,“ uvedl ředitel organizace Mgr. Jaroslav Vrtiška. Právě svátky, jako jsou Velikonoce, nabízí ideální prostor k tomu, jak tyto hodnoty předávat nenucenou a radostnou formou.

    Sváteční atmosféra díky velikonoční výzdobě

    Prostory všech jídelen se slavnostně vyzdobily velikonočními motivy – od barevných vajíček, pomlázek a zelených větviček až po tematické polepy oken. Doplňkem byly balónky ve veselých jarních barvách, které okamžitě upoutaly dětskou pozornost. „O balónky byl tradičně zájem. Ty nejmenší děti si je po skončení svátků dokonce odnášely domů jako malý suvenýr,“ usmíval se ředitel.

    Na mnoha školách se do výzdoby aktivně zapojily také děti. Malovaly klasické velikonoční motivy, které pak zdobily jídelní prostory. „Tímto bych chtěl opravdu upřímně poděkovat všem školám, pedagogům a samozřejmě dětem za jejich kreativitu a zapojení. Poděkování patří také celému personálu jídelen – nejen za jejich každodenní péči, ale i za úsilí, které věnovali vytvoření příjemné a slavnostní atmosféry v prostorách jídelny a podporu tradic,“ dodává Vrtiška.

    Tradiční pokrm s jarním nádechem

     

    „Jako velikonoční druh jídla se podávalo pečené kuřecí stehno s jarní nádivkou s medvědím česnekem a brambory s čerstvou pažitkou. Nechyběl ani velikonoční doplněk stravy, přičemž jsme pamatovali i na ty strávníky, kteří mají potravinovou intoleranci. S celkovým menu jsme si letos mohli pohrát o něco více komplexněji ve všech položkách obědové nabídky, aby atmosféra Velikonoc prostupovala opravdu celou obědovou nabídkou. Věřím, že příští rok se do toho opřeme ještě víc a připravíme dětem zážitek, na který budou vzpomínat,“ komentuje Vrtiška s nadhledem.

     

     

    Školní jídelny Praha 10 tak opět potvrdily, že i institucionální stravování může být příjemné, nápadité a zároveň ctít tradice. „Reakce dětí byly skvělé a potvrzují nám, že má naše práce smysl. Když vidíme, že se děti do jídelen těší, je to pro nás ta největší odměna,“ uzavírá ředitel Jaroslav Vrtiška.

     

     

    Školní jídelny Praha 10 zazářily – 328 pochval za rok 2024

    Kvalitní strava, pečlivě sestavený jídelníček a vstřícný přístup k našim strávníkům – to
    jsou hlavní pilíře, na kterých stojí organizace Školní jídelny Praha 10 (ŠJP 10). Rok 2024
    byl pro nás mimořádně úspěšný a přinesl rekordní počet 328 písemných pochval od
    spokojených strávníků, což je o 101 více než v roce 2023. Tato pozitivní zpětná vazba je pro
    nás nejen důkazem, že naše práce má smysl, ale i potvrzením, že kvalita školního
    stravování se v Praze 10 neustále posouvá vpřed.

    „Rok od roku vidíme rostoucí spokojenost našich strávníků, což je pro nás obrovská motivace. Je
    krásné vidět, že naše snaha o moderní a chutné školní stravování přináší ovoce,” říká Mgr.
    Jaroslav Vrtiška, ředitel ŠJP 10 a dále dodává: „Každá pochvala je pro nás oceněním a zároveň
    závazkem, abychom nepolevili v našem úsilí poskytovat co nejkvalitnější služby.“

    Co stojí za rostoucím úspěchem?

    Jedním z hlavních důvodů rostoucího počtu pochval je nejen vysoká kvalita a rozmanitost jídel,
    ale také profesionální a lidský přístup našeho personálu. Jak potvrzuje i ředitel ZUŠ Praha 10,
    Mgr. Jiří Šesták: „Přístup personálu ke strávníkům se dá hodnotit pouze stupněm „super
    vynikající“. Toto není jen můj názor. Můžu na 100 % říct, že je to názor všech pedagogů ze ZUŠ,
    kteří se v ŠJ Jakutská stravují.“

    Výrazné zlepšení kvality potvrzuje i zástupce ředitele ZŠ Hostýnská, pan Peterka: „Vím, že kolegové i žáci si jídelnu nyní velmi chválí. Pravdou je, že žáci nyní v jídelně tráví více času, protože skutečně jedí. Dříve často jídlo pouze ochutnali a zbytek odnášeli, zatímco dnes častěji dojídají celé porce.“

    Podobnou zkušenost sdílí i rodiče: „Po změně vedoucího se školou začala šířit zpráva, že v
    jídelně se vaří lépe. Moje děti opět začaly chodit denně na obědy, chválí je, ba dokonce některé
    pokrmy komentují jako „výborné“ (u puberťáků věc nevídaná).“

    Nejen děti, ale i senioři

    Významným projektem ředitele ŠJP 10 jsou také „Obědy pro seniory“, v rámci, kterého bylo
    vydáno přibližně 18 000 porcí. Senioři nešetří slovy chvály: „Děkujeme za laskavou a přívětivou
    péči celého kolektivu, máme pocit, že jsme se ocitli v jiné kuchařské dimenzi. Obědy jsou velmi
    chutné, například čtvrteční hovězí pečeně po Burgundsku byla kuchařský koncert. Je vidět, že
    celý kolektiv vaření baví.“

    Naše jídelny se také podílejí na významných akcích městské části Praha 10. Za zmínku stojí
    úspěšné zajištění cateringu v Trmalově vile při akci „Moje stopa“ a především vynikající
    realizace stravování při Všesokolském sletu 2024, za kterou jsme obdrželi přibližně 80 pochval
    od účastníků – na kvalitu stravy a ochotu personálu, včetně zajištění dietního stravování.

    Uznání od vedení městské části i odborníků

    Za vynikající manažerské výsledky a kvalitní vedení organizace vyjádřil řediteli Mgr. Jaroslavu
    Vrtiškovi osobní poděkování starosta Ing. Martin Valovič, který zdůraznil, že „kdyby nebylo Mgr.
    Vrtišky, organizace by nebyla tím, čím je.“ K poděkování se připojili také radní Ondřej
    Počarovský a místostarosta Martin Čásenský.

    Odborné uznání přišlo i od MUDr. Barbory Mackové, MHA, ředitelky Státního zdravotního
    ústavu a předsedkyně Mezirezortní pracovní skupiny pro institucionální stravování, která ocenila
    zájem a snahu ŠJP10 o šíření Metodiky poskytování dietní stravy

    Zpětná vazba jako cesta ke zlepšení

    Kromě pochval jsme obdrželi i tři písemné připomínky, týkající se mírně přesoleného jídla. V
    každé organizaci zaměřené na kvalitu je zpětná vazba klíčová, a proto si i těchto podnětů velmi
    vážíme. „Připomínky nejsou kritikou, ale příležitostí ke zlepšení. Všechny podněty pečlivě
    analyzujeme a pracujeme na tom, aby byl náš standard stále vyšší,“ doplňuje Vrtiška.

    Kam směřujeme dál?

    Zvyšující se počet pochval i minimální množství negativních ohlasů ukazuje, že jsme na správné
    cestě. Naším cílem je i nadále udržitelnost, zlepšování kultury stravovacího prostředí a
    stravování, modernizace školních kuchyní, aktualizace receptur pro nové pokrmy z luštěnin a
    ryb, podpora správných stravovacích návyků a výroba výživově hodnotných jídel – a snaha o
    zajištění toho, aby nám děti s novými podmínkami Spotřebního koše neodcházely z jídelny
    hladové. Chceme vzdělávat a školit personál, podporovat zvyšování kvalifikace zaměstnanců,
    zlepšovat pracovní podmínky a přinášet inovace, které potěší jak děti, tak dospělé strávníky.

    Děkujeme všem, kteří nás podporují a sdílejí s námi svou zpětnou vazbu. Každé poděkování,
    každá pochvala i každá konstruktivní připomínka nás posouvají dál. Jsme rádi, že můžeme být
    součástí každodenního života dětí, rodičů, seniorů i zaměstnanců škol a že společně můžeme
    budovat kvalitnější školní stravování v Praze 10.

    O nás

      Naše organizace spravuje v současné době 17 provozoven a zabezpečuje tak na Praze 10 stravování žákům 13 základních škol, 6 mateřských škol, klientům sociálních zařízení CSOP, LDN, zaměstnancům MČ Praha 10 a dalším subjektům na Praze 10 včetně několika středních a vyšších odborných škol. Denně obsloužíme v průměru 10 000 strávníků, o které se stará 127 našich zaměstnanců.  Naši zaměstnanci v rámci zlepšování kvality stravování a služeb absolvují každoročně školení např. o Bezpečnosti práce,  o Hygienickém minimu nebo o Systému kritických bodů (HACCP) v provozech veřejného stravování.

      Na všech provozovnách nabízíme výběr ze dvou hlavních jídel a každá provozovna zajišťuje z řad svých zaměstnanců dozor na jídelně v době výdeje obědů.  Řídíme se metodikou pro výpočet spotřebního koše potravin ve školních jídelnách.  Plnění spotřebního koše striktně dodržujeme, dochází k pravidelným kontrolám ze strany vedení organizace, ale i ze strany Hygienické stanice Praha. Organizace zároveň zaměstnává vlastní nutriční terapeutku, které kontroluje jídelní lístky a provádí ochutnávky stravy. Toto nám umožňuje poskytovat strávníkům dostatečnou výživu podle zdravotnických doporučení.

      V cílech organizace je v každém případě plnit kvalitu a veškeré normy a nařízení  Evropského parlamentu , znění školského zákona 561/2004 a  vyhlášky 107/2005 o školním stravování, norem zdravé výživy a hygienických norem spojené s přípravou pokrmů pro školní stravování.

      Organizace chce poskytovat svým strávníkům kvalitní pokrm vyrobený z kvalitních surovin a chce eliminovat produkty, které spadají do kategorie polotovarů a různorodých dochucovadel. V dalších činnostech bude organice nadále svým zaměstnancům poskytovat pravidelné vzdělávací semináře v oblastech moderních trendů vaření a zdravé výživy a také školení zaměstnanců  pro oblast hygienických norem a používání moderních výrobních  technologií.  Vzdělávání našich zaměstnanců považujeme za velmi důležitý krok ke spokojenému strávníkovi. V neposlední řadě bude organizace omlazovat staré a již nevyhovující výrobní stroje a zařízení na jednotlivých provozech a v roce 2013 provede kompletní rekonstrukci  třech provozoven v době letních prázdnin.  

      Věříme, že tato opatření vedou ke zkvalitnění školního stravování a spokojenosti strávníků…

      Ředitel organizace
      Mgr. Jaroslav Vrtiška
      tel.: +420  267 093 540, email: vrtiska@sjp10.cz

      Kancelář ředitele
      Michaela Žáčková
      tel.: +420  267 093 540, +420 702 122 002, email: asistentka@sjp10.cz

      Personální oddělení
      Eva Stelzerová

      tel:  +420 267 093 499, +420 604 563 190, email: personalni@sjp10.cz

      Nutriční terapeutka
      Adriana Michalcová, DiS

      tel:  +420 734 837 354, email: diety@sjp10.cz

      Výživový poradce
      MUDr. Veronika Brabencová
      tel:  +420 731 445 449, email: veronika.brabencova@seznam.cz

      Aktuální rozpočet  – schválený rozpočet nákladů a výnosů na rok 2017 a schválený střednědobý výhled nákladů a výnosů na rok 2018 a 2019 příspěvkové organizace Školní jídelna, Praha 10 naleznete na internetových stránkách městské části Praha 10, http://praha10.cz/mestska-cast/finance/rozpocet.aspx.

      Kontakt

      Kontaktní informace

      Kontakty na jednotlivé jídelny:

      Kontakty na ředitelství organizace:

      Školní jídelna, Praha 10, příspěvková organizace
      Map-Marker-Marker-Outside-Azure-icon  Vršovická 68, 100 00 Praha 10

      MetroUI-Other-Phone-icon Tel.: +420  267 093 540
      1371093530 E-mail: info@sjp10.cz
      MetroUI-Other-Phone-icon IČ: 712 12 311
      MetroUI-Other-Phone-icon DIČ: CZ 712 12 311

      Sídlo kanceláře organizace:
      Map-Marker-Marker-Outside-Azure-icon Úřad MČ Praha 10, Vršovická 68, budova C, 1. patro, č. dveří 124

      Vaše jméno (vyžadováno)

      Váš email (vyžadováno)

      Předmět

      Vaše zpráva